Vad fungerar mot coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Pandemin kan lösas på flera sätt. En god handhygien är viktigt.

Så ska du tvätta händerna!

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Många väljer att köpa hem antibakteriell tvål. Skölj inte bort tvålen för snabbt.

Applicera både antibakteriell tvål och spray. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Därefter är det bara att spola av händerna. Om du har en bra bakteriedödande tvål kommer du inte att behöva handsprit från apoteket mellan handtvättstillfällen.

Det hjälper inte om du använder smutsiga handdukar, använd rena istället. Engångsservetter kan vara ett bra tips. Om inte kan du använda en vanlig handduk enbart en gång innan den slängs till tvätten igen.

Det nya coronavirus finns överallt

Men det är inte bara händer som kräver desinfektion för att du ska få ett bra virusskydd. Ibland kan du ju ta i skitiga handtag, då måste du tvätta dig igen. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Nu vet man att coronavirus överlever i flera timmar och kanske dagar. Oftast rör dig om flera dagar. Man har kunnat visa viss effekt med antibakteriell spray för ytdesinfektion. Det här är smidigt och mycket enkelt.

cononavirus

Glöm inte bort att spraya på sådant som kommer från butiken. Den säkra sprayen kan användas där du har behov av den. Det är en bra produkter mot coronavirus.

Tänk på immunförsvaret

Många har börjat att äta C-vitamin. Preparatet finns även som pulver.
Ett gram per dag räcker för de flesta. Man menar att effekten nås redan vid 0,2 gram. Vissa säger helt andra mått.

Kolloidalt silver säljs som kosttillskott i USA. ytdesinfektion spray Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Om man vill veta mer kan man besöka Annika Dahlkvists blogg.
Hon rekommenderar att spraya kolloidalt silver på livsmedel. Alla virus dör då. IONplus säljer som smör.

Anders Tegnell uppträder i TV och berättar ständigt hur bra allting är och ger goda råd och framstår som en superexpert. Till skolor och förskolor utfärdar man rekomendationer som är omöjliga att följa. Prova att hosta i armhålan.
Man vet nu att corona kan leva upp till 3 dygn. Anders Tegnell har känt till det under flera år. Använd sunt förnuft och ta med lite näsdukar eller servetter. Detta är bara ett exempel, var kritisk och bedöm om det är rimligt. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Bland produkter mot coronavirus finner vi förstås handskar och ansiktsmasker. Använd gärna handskar när du är ute. Se till att handskarna som du köper är virustäta. Rör inte vid ansiktet. Många blir smittade av coronavirus på det sättet.

Maskerna måste vara av rätt kvalitet. Den enklare typen som de flesta har fått tag i har inte tillräckligt finmaskiga hål för att hålla coronavirus ute. Det är samma sak som att vira en halsduk runt huvudet.

Tänk på hur du använder händerna. Använd rätt handdesinfektion så är det ingen fara. Kom bara ihåg att tvätta händerna.