Nu har det blivit enkelt att få bort svettlukt från kläder

Det finns vissa kläder som inte tål att tvättas i maskin. Ibland kan de ju lukta svett oavsett. Att få bort svettlukt från kläder kan därför kräva okonventionella metoder.

Du kan använda dig av en luktborttagare som kommer att få bort stanken som du inte kan leva med. Då kan du rädda dina ömtåliga kläder. Du kan även ge dina skor samma behandling.

Sportkläder och Svettluktsdödaren går hand i hand. Även en Luktstopparen kan fungera. Du kan köpa dem online via allt-fraktfritt.se.

yocoair

Få bort svettlukt från kläder med en smidig spray

Det finns fler än ett sätt att få bort dålig lukt. Du kan till exempel använda Yocoair. Med sprayen kommer du åt överallt och kan ta bort lukt när som helst.

Du kan ta med sprayen när du reser. Om du är på resande fot är sprayen en perfekt resekamrat.

Hur vet du om det luktar svett om dina kläder?

Frågan kanske verkar löjlig, fotsvett och annan svett känner man ju igen. Det finns en mängd av olika lukter. Om du inte är uppmärksam kan kläder ruttna om de glöms svettiga.

Alla sprayer är inte bra. Det är värt att tänka på. Du vill ju inte skada kläderna. Undersök alltid om det verkligen är svett det handlar om.

Om du gör fel när du tvättar måste du bättra dig

Det är inte alla kläder som är luktfria av naturen. Det rör sig till exempel om vissa syntetiska sportkläder. De luktar direkt. Du måste tvätta materialet på rätt sätt.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. doftborttagare
Ju bättre du tvättar desto bättre blir resultatet. Du kan få bort svettlukt från kläder genom att helt enkelt tvätta de på rätt sätt.

Vissa gånger hinner man inte tvätta och då kan en spray fungera bättre. Du behöver inte vänta utan produkten torkar snabbt. Har du provat att ha sprayen i bilen?