Nu finns det en specialbutik med fyllda lager av desinfektionsmedel till företag och vårdinrättningar

Onlinebutiken desinfektionsfabriken.com levererar till både företag och kommuner i hela landet.

Arbetar du inom livsmedelsindustrin eller inom vården så kan du beställa alla varor som du behöver av dem.

Hela EU har brist på tvålpumpar och sprayer. Det gäller även biocider och glycerin. Priserna skenar.

Om du behöver handdesinfektion eller desinfektionsmedel så kan du köpa det direkt av desinfektionsfabriken.com. C-vitamin som pulver ingår också i sortimentet.

Gert Strand AB har lång erfarenhet av desinfektionsmedel.

Man säljer bara produkter av högsta kvalitet. Vanligvis är desinfektionsmedel en eller ett par biocider som är utspädda med vatten.

influensa

Våra produkter produceras på ett annat sätt. För att desinfektionsmedlet ska vara effektivt så måste biociden kunna bryta ned smuts och andra partiklar som har ansamlats på en yta.

Desinfektionsfabrikens produkter innehåller en Smutsknäckare som tar hand om kalk i vatten och smuts på ytor, spott på visir, avlagringar och liknade.
De har även en extra dos av tensid. Det lyfter produkten till nya höjder.

Våra biocider angriper bakterierna direkt och ingenting slösas bort.

De är katjoniska, det betyder att de är positivt laddade. positivt laddade. De flesta virus och bakterier, inklusive coronaviruset, är negativt laddade.

Bakterierna blir angripna fysikaliskt med en positiv laddning, det betyder att bakterierna inte har en chans att överleva.

Använd hudvänlig handdesinfektion. Dina hud tar skada av att använda vanlig handsprit alltför länge. Det kan öka risken att smittas av exempelvis coronaviruset.

Riktig handdesinfektion köper du bara av desinfektionsmedelsfabriken. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Smittstopp säljer en bakteriedödande tvål.

Företag och vårdinrättningar kan få specialpriser med ett delvis utspätt koncentrat. Normalt kostar det 100 kronor men ett utblandat koncentrat säljs för 20 kronor.

Då drygar du ut användningen längre. Oftast blir det upp till 500 flaskor. Det är ett miljövänligare sätt. Slipp att andas in farliga gaser.

Hitta nya vägar framåt. Man har ställt om produktionen från fat till flaska.

Nu känner du till hemligheten bakom desinfektionsfabrikens leveranser.

Det finns även ett triple action desinfektionsmedel för visir. 20 sekunder brukar vara tillräckligt för att få en gynnsam effekt. Medlet finns även att köpa som 1-liters koncentrat för den som inte behöver så mycket.

När du har spätt ut koncentrat så kan du använda det till visir och skyddsglasögon. Om du hellre vill så kan du köpa ett visirbad.

Butiken desinfektionsfabriken.com finns för att underlätta för hemtjänstföretag i deras lagerhållning av desinfektionsmedel.
Flaskorna är inte så bra som du tror, det är bättre att köpa koncentrat.

Man rekommenderar varorna på som bästa val på coronaviruset.info.info.