Köp en luktborttagare och få fräscha skor

I Sverige så är det helt normalt att ta av sig skorna då man går på fest. Man kan ju fråga sig varför det är nödvändigt. Om du vill slippa den obehagliga lukten då kan du använda dig av en luktborttagare.

Illaluktande skor kan vara obehagliga men med en luktborttagare slipper du problem

Men du kan inte börja behandla direkt, först måste du kontrollera om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så att du själv märker detta. Vissa lukter är mer finurligare än andra. Du kan fråga personer runt dig.

Om det är klarlagt att du har svettlukt då är det dags att använda en luktborttagare. Det är en säker spray som fungerar effektivt.

Via allt-fraktfritt.seHar Svettluktsdödare som spray att köpa online. Svettluktsdödaren är vanligast till sportkläder, framförallt hockey. Luktstopparen är även beprövad att fungera som deodorant och håller obehaglig svettlukt bort i upp till 12 timmar.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

Luktborttagare

Fokusera istället på att ta reda på källan till illaluktande skor. Lukten kan ju ha andra förklaringar. Svetten kan faktiskt bli värre om du använder vissa typer av strumpor.

Du kan givetvis ta bort dålig lukt från dina fötter med fotbad och fotspray. Skillnaden är att du kan behöva behandla flera gånger istället. Men det i åtanke tjänar du på att ta bort dålig lukt.

Om du vill ha störst genomslag ska du behandla både fot och skor. dålig lukt i tvättmaskin Då är problemet borta. När du går på fest kommer du inte längre att rensa dansgolvet med hjälp av fotsvett.

Samma spray har flera användningsområden

Om du använder en luktborttagare till dina kläder också, så har du garderat dig. När du är klar med att behandla skorna så kan du ju även dra en vända i källaren. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Ta bort kräklukt, behandla sportutrustning som ständigt stinker och se till att kattlådan inte gör det omöjligt att vistas på toaletten med luktborttagaren som fungerar för allt. Enkel användning genom att spraya direkt på produkten.

Kom ihåg att vara känslig för andras känslor

Tänk på att inte erbjuda en luktborttagare omotiverat till andra. De finns självklart dem som inte bryr sig särskilt mycket om lukter. Var därför försiktig med att erbjuda behandling åt andra. Gör inte det.