Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Många svenskar lider idag av fotsvett. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men det är inget att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Säg ajöss till dålig lukt.

ta

allt-fraktfritt.har 2 sprayer i sortimentet. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Håller svetten borta i 10 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Men det är nog ingen större ide.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Det gäller skor med. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla produkter är inte lika säkra att använda. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Skorna håller sin goda kvalitet.

Spraya direkt i skon. Spruta på ett lager. Det är det enda som behövs. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Prova att byta strumpor. Ett byte om dagen är bra nog. få bort fotsvett Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Du måste ta hand om fötterna också. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.