Grape tonic brukas till fördel till festen

Har ni glömt ingredienserna och gästerna är på väg? Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

Kontrollera att allt är på plats innan du aktiverar Sodastream. Det måste lösas tidigt. Vänta inte på bokningar.

köpa

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Läskkoncentrat ger en god smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Ha maskinen på stand-by. Hör med gästerna vad de vill dricka. Om någon vill ha grape tonic är det bara att servera det. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. Det blir ett bra komplement till drinkarna med alkohol.

Med en läskmaskin så kan du till ex. göra cola, Julmust, Sockerdricka och mer. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat och bordsvattenaromer sedan 80-talet och tummar inte på smaken och blandar inte i illasmakande sötningsmedel för att öka vinsten.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. Så fort man behöver kolsyran är den slut. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. ÖB och Rusta säljer dem.

Storkök har behov av större volymer, därför brukar köken dra särskilda kopplingsslangar mellan läskmaskinen och seriekoppla den. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Prova nya drinkar

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Du lär dig vad som passar. Du kan även leta efter tips online.

Alla gillar inte samma sak. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. Du kan göra vanliga viner till mousserande.

Ett bål har stor nytta av läskmaskinen. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Du får rätt färg och en perfekt smak. gin och grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara maskinen igen.

Du kan bygga ett eget sortiment. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Det kan bli fest när som helst. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.