Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Dessutom gör du en insats för miljön.

kolsyremaskin

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa flaskan. En flaska ger 12,5 liter. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. De innehåller 80 % mindre socker. must Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Se till att ha rätt smaker hemma

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Prova olika smaker. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.