Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

läskkoncentrat

Koncentrat passar bäst till hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Du behöver bara köpa rätt flaska. En flaska ger 12,5 liter. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Så kan du använda dina smakessenser

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Du kan göra slush också. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. sodastream aromer Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj rätt smak

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara klokt att variera lite. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Du får billig läst som smakar bättre. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Du kan få god dryck när du vill.