Det är bara ett bolag som har kunnat leverera handdesinfektion i Sverige under viruskrisen

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Likaså biocider och glycerin och till stor del alkohol. Viruset gör att priserna stiger. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
En av företagens riktiga storsäljare har varit C-vitamin som pulver.

Helt osynliga i sökmotorerna. Sökmotorerna väljer att lista annonser och Youtubefilmer istället.

handdesinfektionsmedel

Apoteken har inga produkter i lager just nu. Kanske står det någon flaska handsprit kvar. Viruset överlever och kan fortsätta att smitta dig och andra.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. Premiumprodukterna tog slut snabbt. Under en begränsad tid kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Om man klarade sig från viruset så kan man åka dit med hudproblem istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Du hittar allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa hem ytdesinfektion i dessa tider. Smittstopp har seglat upp på försäljningslistorna på kort tid.

Hos desinfektionsfabriken.com kan du köpa desinfektionsmedel för alla användningsområden.com. Alla kan beställa där men det är en egentligen en butik för företag.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Då gör du en bra insats för miljön samtidigt som du sparar en slant.
Oftast är det städbolag som beställer.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Företaget säljer bland annat tomflaskor och desinfektionsmedel. Men produktsortimentet innehåller många fler produktkategorier.

Produktutbudet anpassas efter efterfrågan. De koncentrat som tidigare såldes på fat säljs nu i literförpackningar.

Nu kan man erbjuda egentillverkat desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

Men om många företagskunder skulle upptäcka företaget på samma gång kommer de att gå slut på tomflaskor. Man uppmanar därför sina kunder att spara på tomflaskorna och fylla på med desinfektionskoncentrat som blandas med vatten. Då kan du spara upp till 70 %.

Produktutvecklingen fortsätter. Hinkar kan användas när du ska göra desinfektionsbad hemma. köpa ytdesinfektion Fylls med desinfektionsvätska och sedan lägger man visir, skyddsglasögon och utrustning i bad minst 5 minuter.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av.

På desinfektionsfabriken.com kan städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Från sökmotorerna kommer ingenting, enda sättet att hitta dem där är att söka på ordet Smittstopp.