Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. Tvål är oftast bättre än handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Men det är inget substitut för handtvätt. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Plast och corona är ingen bra kombination. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Alla tänker inte på handtagen.

Om du smörjer dig med handsprit för att sedan ta i dörrhandtaget så måste du börja om igen. Nu är det ett allvarligt läge. Kanske kliar du dig i ökat också.

Risken minskar med ytdesinfektion. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. Det är extra viktigt vid en coronasmitta.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Prova antibakteriell ytdesinfektion.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Sprayen fungerar överallt.

handdesinfektion

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Oftast kan Smittstopp leverera även när andra varumärken har slut på produkter. Sura ut på nätet och köp hem produkten.