Handtvål är i många fall den bästa handtvätt som du kan få

De flesta har förstått att god handhygien är viktigt. Du vill inte vara utan handtvål just nu. Fler använder handtvätt än någonsin tidigare just nu.

Många tror att handsprit är tillräckligt.

Många tror felaktigt att handsprit skyddar mot coronaviruset. Folk byggde upp stora lager av handsprit hemma. Nu undrar allt fler om handspriten faktiskt biter på viruset.

Sprit biter inte ens mot några av våra vanligaste åkommor. Då är det bättre att använda rätt handtvätt. Det är ingen ny information precis.

Med handtvål kan du undvika influensa

bakteriedödande

Dels är det smart att investera i en antibakteriell tvål som kommer att ta död på smitta. En antibakteriell tvål kan vara alkoholfri. Det finns bakteriedödande tvål som är mild och skonsam mot din hud men aggressiv mot virus och bakterier. Smittstopp handtvål är ett populärt val.

Du vet väl hur du ska göra för att praktisera en korrekt handtvätt? Använd en bra tvål och tvätta händerna i 20 sekunder. Glöm inte att spola av händerna efteråt.

Kom ihåg att tvätta händerna ofta. Se till att ha handtvål på toaletten. Tvätta händerna om du har varit ute. Tänk på att även ha tvål i köket. Chansen ökar för att man kommer ihåg det.

Det är lättare än du tror att få smittan!

Det är viktigt att försöka att besvara den frågan när man ska välja desificeringsmetod. ytdesinfektion plus Använd handtvål på rätt sätt.

Du kan också använda bakteriedödande medel på ytor som du ofta tar i. Det här är minst lika viktigt som bra handdesinfektionsmedel. Har du provat den bakteriedödande sprayen?

Försök att interagera med andra. Du kan bli sjuk när andra är sjuk. Då kommer en bra handtvål väl till pass, använd det som din dagliga handtvätt.

Alla måste hjälpa till

Visst är en handtvål bra men bäst effekt får vi om alla hjälps åt. Därför är det bra att se till att alla badrum och kök har gott om både tvål och antibakteriell spray. Se även över lagret på jobbet.