Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är hemma hela tiden och valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra fråga, följ mig medan jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som används på rätt sätt, kan vara en livräddare för valpar och kan också ger dej lugn att veta att din puppy är på ett säkert ställe, när man är upptagen alternativt borta! Hämtat från: Här.

Ett utav de långa svaren – samt detta kan verka ta vägen en del runt, men läs följande text noga – detta är jätteviktigt när man föder upp en liten puppy alternativt flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter och bakom är oxå några av de sorgliga historier några andra valpägare innehar delat med mig under åren.

För att framgångsrikt ta opp en liten puppy till en frisk vuxen, måste man avstyra att din valp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Man antagligen ej kan undvika alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första puppy och man försöker bilda dej skillnaden mellan en liten puppy och en större – men jag tror absolut att det är angeläget att du har så få perider med litet blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage stöder dej att klara detta.

Om du inte är bekant med hypoglykemi hos valpar, bara för att summera – litet sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag inte kan hålla jämna kliv med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på födoämnen, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att inta, för mycket motion, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en del av sin dag i en valphage i närheten av dej, inte nog rast samt sömn, massor av kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt alternativt flämtande när det är varmt – allt raderar välbehövlig kalorier från den lilla kroppsfunktionerna.

Ditt jobb under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till ett litet antal problem alls.

Detta är en av anledningarna till att valpar ej är lämpliga allmän, samt varför det är viktigt att du letar dig den tid man är villig att investera, och den behandling och stöd man är gärna att ge din hundvalp var dag utav ditt liv!

Före man gör beslutet att inhandla alternativt ta hem en!

Så nu att besvara din be om något oerfaren – hurså ska man en valphage alternativt dylik fristad för din puppy?

Eftersom en valphage skänker allt det erforderlig ovan:

En bestämd plats, vari din lilla puppy kan vara säker också utan tillsyn.

Utan från skador samt olyckor, samt vari det inte kommer att hamna i trånga utrymmen där den inte bör vara i, när man inte tittar på.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan fundera sej – alla skrymslen samt vrår man antar att de ej kunde komma in – gissa åter – de kan och ges de chans, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var du än är, när du gör dina vanliga sysslor samt ännu vara i en bestämd ett klimat.

Du kan krama, kela samt tycka mycket om den, du vill blott ej riskera att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sej.

Och förresten – valpar känner till aldrig själva när de ska sluta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att förtära alternativt inmundiga, och sedan krascha en timme eller ett par efteråt.

En valp kan hänga samt deltaga dig – bara inte hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, skall man bearbeta det som en mänskligt baby med dieter schema / vila / kinesa perioder, och efter att det att den nått den åldern – ska du fortfarande behandla det med stor hänsyn när det innefattar storleksbegränsningar, kalorier nivåer samt säkerhet.

Detta var lite kort om hurså du ska en valphage till din nya familjemedlem, men det är många flera anledningar hurså det är bäst med en bastant valphage, bland andra när du önskar att din hundvalp alltid ska känna sej trygg samt när du ska exercera din hundvalp att bli rumsren – men det är att andra kapitel.