Med en nikotinfri elektrisk cigarett ges fördelar

I samband med alternativ till vanliga cigg så kommer ofta e-ciggen upp som en möjlighet. Vilka är egentligen fördelarna med en elektronisk cigg när vi ej får i sig nikotin, vad kan man säga om den?

vejp

införskaffa

Ni är säkerligen varse om att el-cigg blir allt populärare att blossa. Som ersättning för en vanlig cigg provar ungdomar en elektrisk cigg. Eftersomn elcigaretterna, de som saluförs i Sverige, är nikotinfria så utvecklar dom inte något beroende. Detta har väldigt positiva konsekvenser.

Du blossar el-cigg om vi vill och inte på grund av att man tvingas

Att säga att du endast partyröker eller då vi känner för detta är inte någonsin sant då det rör sig om vanliga cigg. Eftersom beroendet av tobaksblossande avgör då det är dax att blossa så bestämmer du ju näppeligen personligen. Men önskar du bestämma personligen då det är dax bör vi köra med e-cigg då dom inte innehåller nikotin och inte är beroendeframkallande.

Det borde vara en angenäm upplevelse med delikat arom och doft och som är rogivande. Utifall man blossar e-cigg så kommer ingen att jämra på någon avskyvärd cigarettrök då den icke finns och man själv njuter av en fin smak från första draget. Man kan må prima av smaker så som en uppfriskande mynta, vanilj eller jordgubbe.

Ingen åverkan på någon och ett billigare nöje

Det skall nämnas att ett startkit till e- cigg kommer du långt med. Vi kan röka på den i särklass bästa e-cigg som existerar under ett flertal dagars tid och därmed så kostar det verkligen mindre med en elektrisk cigarett vilket oxå är en fördel. Man behöver knappast känna något tvång att ta sig till en affär eftersom man inte blir beroende av dessa elcigg. cigotek. Vill du hellre shoppa på internet så ska vi göra det och detta till bra priser till på köpet.

En prima e-cigg kan användas länge och man kan skifta el-juice när som helst. Du bör alltså inte byta apparatur för att man vill ha en ny smak och det är ju bra samt ekonomiskt. Eftersom eciggen är nikotinfria så är det legalt för vem som helst att blossa, det finns ingen åldersgräns.

Det finns knappast några belägg för att e-cigarett skulle vara skadligt trots att somliga säger så. Sådana påståenden kommer titt som tätt från personer som hava ett intresse av folks fortsatta brukande av vanliga cigg än att de byter till en för alla mera fördelaktiga elektrisk cigarett.

Var och en kan själva se vad som existerar i ecigg. Ifall ecigg hjälper till att färre människor startar röka tobak så hava detta så klart effekt på både vårt samfund, offentliga miljöer samt minskade hälsoproblem.