Det är enkelt att börja sin rökavvänjning

Alla strategier för att sluta röka passar ej alla, finn just er favorit. Hitta de sluta röka tips som passar dig. Här listar vi ett antal grejer du kan fundera på för att få det att kännas enklare.

köpa

Innan man gör nå´t annat är det relevant att ni är ärlig mot sig själv. Har ni bestämt dej? Då ni inte är totalt förvissad är det ingen idé att man fortsätter.

Handla e-cigaretter som saknar nikotin till er rökavvänjning

ElCigaretten är till hjälp. Dom cigaretterna tillverkar ånga samt påminner om tobaksrökning. Det är svårt att få tag i dom med nikotin i Sverige, komplettera därför med sprej eller tuggummi. Det är en kombination som påminner om rökning utan att vara rökning.

Det som är så roligt med elciggen är att dom kommer i otaliga olika smaker och att dom kan brukas precis överallt. En e–cigg är ofarlig för andra och skadar inte dej, oavsett var man är.

Det existerar medicin mot sug

Idag så existerar det lite olika rökavvänjning läkemedel som man kan använda sig av för att klara av abstinensen. Vilket läkemedel man ska ta beror på din belägenhet. Fråga er läkare om råd. I tuffa perioder kan det vara förträffligt att ha en coach.

Har ni testat hypnos mot ditt rökbegär? e cigaretter farligt

Att tillämpa hypnos för att lägga av med att tobaksröka kanske inte så många känner till fast det finns faktiskt. Hypnos kan få dej att sluta med farliga cigg. Åtskilliga väljer hypnosterapi mot sitt rökbegär.

Vänd er enbart till professionella hypnotisörer. Se upp för dom oseriösa aktörerna.

Hitta värdefulla sluta röka råd på online

På internet finner man ett flertal bra sluta röka råd. Man kan fråga andra om hur de gjorde med sin rökavvänjning. Det går fint att fråga andra om deras erfarenheter av el-cigaretter också.